D' OUDE SCHOOL | het team

Sinds 1998 zijn wij, Dennis & Henny de Vries, eigenaar van het Paramedisch sport en fitness centrum in Midwoud. Wij wonen en werken in de voormalige lagere school, ‘d Oude School. Samen met Sil & Monique zorgen wij voor de patiënten en sporters die 6 dagen in de week onze sportschool & fysiotherapie binnenlopen

FYSIOTHERAPIE DE VRIES

De periode voor de opening van het paramedisch sport en fitness centrum was Dennis al geruime tijd fysiotherapeut maar omdat hij een grote voorstander is van preventief en verantwoord sporten  op het gebied van kracht, spieruithoudingsvermogen, mobiliteit en conditie, is het fitness centrum (sportschool) de perfecte aanvulling op zijn fysiotherapie praktijk. 

PERSOONLIJK SPORTADVIES

Er is altijd iemand aanwezig in de sportschool waardoor het sporten op een verantwoorde manier gebeurd. Tijdens het sporten en revalideren is advies & controle van groot belang voor het gehele team. 

NOOIT TE OUD OM TE SPORTEN

Regelmatig bewegen zorgt juist voor een betere kwaliteit van leven en is fitness uitermate geschikt voor oudere doordat botontkalking en andere processen van het ouder worden kunnen worden afgeremd. De spieren worden versterkt en het vermogen tot zuurstofopname wordt vergroot.

HULPVRAAG

Ons uitgangspunt is om mensen die bij ons binnenkomen met een bepaalde hulpvraag, te kunnen helpen om aan deze hulpvraag zo goed mogelijk tegemoet te kunnen komen binnen de grenzen en kunde van ons vakgebied.

fysiotherapie | manuele therapie | sportmassage | ontspanningsmassage | medische fitness | vrije fitness | oedeem therapie | reuma behandeling | revalidatie | covid-19 revalidatie | lymfe drainage | personal training

Dennis de Vries

eigenaar & fysiotherapeut

Na de opleiding fysiotherapie aan de HVA, begonnen als waarnemend fysiotherapeut in diverse praktijken/instellingen in Noord Holland.  Na 6 jaar te hebben gewerkt in Zwitserland, waar ik mij heb gericht op manuele therapie volgens Maitland, functionele revalidatie en diverse tape technieken, ben ik weer terug naar Nederland gekomen om mijn eigen praktijk te starten. Ondertussen heb ik mij verder gespecialiseerd in: hartrevalidatie, manuele therapie volgens Osteopathische zienswijze, diverse tape technieken en revalidatie bij Reumatische aandoeningen en aanverwante ziekten. Sinds maart 2019 ben ik ook geregistreerd oedeem therapeut. Ik zit nu 30 jaar in het vak en ben nog steeds met groot plezier actief. B.I.G. nummer:19036564604

Henny de Vries

massause & allround mw

Ik ben Henny de Vries-Thomassen.
Samen met Dennis begon ik in 1998 De Oude School. Een droom werd werkelijkheid. Ik doe alle werkzaamheden waar onze therapeuten niet aan toe komen.
 
Van begeleiden in de fitness, revalideren tot schoonmaken. Stukje administratie en informatie verstrekken aan klanten of patiënten. Ook ben ik gediplomeerd ontspanning en hot-stone masseuse. Ik ben overal inzetbaar, behalve als fysiotherapeut.
 
Met veel enthousiasme hoop ik dit nog lang te mogen doen.

Sil Kwantes

fysiotherapeut

Mijn naam is Sil Kwantes. Ik werk sinds 2004 met veel plezier bij D’ Oude  School. Ik ben geboren en opgegroeid in Andijk. Vandaar ben ik in 1996 beroepsmilitair  geworden, waar ik tijdens een stage in een revalidatie centrum kennis maakte met het vak fysiotherapie.

2003 was het jaar waarin ik afstudeerde als fysiotherapeut aan de hoge school voor fysiotherapie “Thim Van Der Laan”. in 2008 heb ik een cursus “weke delen technieken en manipulaties” afgerond en sinds 2014 ben ik tevens geregistreerd oedeemtherapeut.

Ik ben aanwezig op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

B.I.G. nummer:19062896004

Monique de Bakker

personal trainer

Ik ben Monique de Bakker, fitnessinstructrice en ben geboren in 1968 . Op mijn 30 ste kreeg ik een beroerte, waardoor ik nog maar een beperkt aantal uren kan werken.

Dit neemt niet weg dat ik door mijn motivatie en inzet anderen wil inspireren. wat ik hier doe is het geven van groepslessen zoals B(uik) M(oet) W(eg). en ik begeleid mensen ook individueel.

Maandag en vrijdag kunt u mij vinden in de sportschool.