Dennis de Vries

Praktijkeigenaar sinds 1996.

Na de opleiding fysiotherapie aan de HVA, begonnen als waarnemend fysiotherapeut in diverse praktijken/instellingen in Noord Holland, daar er geen of te weinig vaste betrekkingen voorhanden waren. Via een bemiddelingsbureau een vaste aanstelling gekregen in een particuliere praktijk in Zwitserland. Daar heb ik mij bekwaamd in manuele therapie volgens Maitland, functionele revalidatie en diverse tape technieken.                                                                                                             Na bijna 6 jaar weer teruggekeerd naar Nederland en een eigen praktijk gestart in Midwoud. De praktijk begon steeds beter te lopen, welke ondertussen reeds 21 jaar bestaat, met momenteel 2 vaste collega therapeuten.

Ondertussen heb ik mij verder bekwaamd in: hartrevalidatie, manuele therapie volgens Osteopathische zienswijze, diverse tape technieken en revalidatie bij Reumatische aandoeningen en aanverwante ziekten.

Ik zit nu 26 jaar in het vak en ben nog steeds met groot plezier actief.

Mijn naam is Sil Kwantes ik werk sinds 2004 met veel plezier bij De  oude  school                                                                        Ik ben geboren en opgegroeid in Andijk. Vandaar ben ik in 1996 beroepsmilitair  geworden, waar ik tijdens een stage in een revalidatie centrum kennis maakte met het vak fysiotherapie.

2003 was het jaar waarin ik afstudeerde als fysiotherapeut aan de hoge school voor fysiotherapie "Thim Van Der Laan". in 2008 heb ik een cursus "weke delen technieken en manipulaties" afgerond en sinds 2014 ben ik tevens  geregistreerd oedeemtherapeut. Ik ben aanwezig op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.Mijn naam is Ron Kras, ik ben geboren in 1994 en kom uit Volendam. Ik ben in  januari 2016 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam.

Sinds april 2016 werk ik met veel plezier bij Fysiotherapie de Vries. Ik ben algemeen fysiotherapeut en onder andere bekwaam in dry needling en medical taping. 

Vanaf januari 2018  ben ik ook handtherapeut en gespecialiseerd in hand- en polsklachten.

Ik ben op maandag, woensdag ,donderdag, vrijdag en zaterdag te vinden in De Oude School, dus wie weet tot ziens. 

Ik ben Monique de Bakker, fitnessinstructrice en ben geboren in 1968 . op mijn 30 ste kreeg ik een beroerte, waardoor ik nog maar een beperkt aantal uren kan werken.

dit neemt niet weg dat ik door mijn motivatie en inzet anderen wil inspireren. wat ik hier doe is het geven van groepslessen zoals  B(uik) M(oet) W(eg).  en ik begeleid mensen ook individueel. Maandag en vrijdag kunt u mij vinden in de sportschool.