Vrije fitness.

In onze sportschool kunt u terecht om lekker en verantwoord aan uw fysieke weerbaarheid, kracht en conditie te werken. Naast plezier hebben in wat je doet, moet sporten vooral gezond zijn.

Fysiotherapie, Manuele therapie.

Deze vormen van therapie zijn een geneeskundige behandeling. Door gericht toedienen van natuurkundige prikkels aan het lichaam(zoals tracties, translaties, manipulaties, rektechnieken, massages en oefentherapie), Met als doel blokkades in gewrichten en/of organen op te heffen of te normaliseren en het zelf herstellend vermogen van het lichaam te optimaliseren.

Groepslessen.

Is alleen trainen met gewichten en machines niet uw ding! In de sportschool worden ook groepslessen gegeven, zoals pilates, fitboxen en ook judo (jeugd).

Dry Needling.

Dry Needling is een behandeling op myofasciale pijn (een vorm van niet functionele spierpijn). Door middel van het aanprikken van de spierknoop (triggerpoint) krijg je verbetering van functie van spieren, gewrichten, pijn vermindering , ontspanning van spieren en bewegingsketens.

Medical Taping.

Medical taping is een bepaalde manier van tapen waarbij je spieren worden ondersteund in hun functie. Er wordt namelijk gedacht dat spieren niet alleen nodig zijn voor beweging, maar ook belangrijk zijn voor lichaamstemperatuur, bloed- en lymfecirculatie.

Medische fitness.

Heeft u klachten, of heeft u deze gehad en u zou graag weer gaan sporten. Alleen weet u niet goed wat uw mogelijkheden zijn op het gebied van bewegen/ gezond bewegen! dan is medische fitness iets voor u, onder begeleiding van een fysiotherapeut gaat u sporten en zo leert u weer, onder vakkundig toezicht, wat het lichaam wel en niet kan.

Oedeem therapie.

Heeft u als gevolg van ziekte, ongeval of trauma last van Oedeem(vocht) in ledematen of ergens anders. Dan is oedeemtherapie misschien iets voor u.

Deze therapie bestaat uit manueel handelen i.c.m. tapen en als nodig bandageren, om zo het vocht af te drijven.

Voor meer informatie kijk ook op

www.mldv.nl